News – agentia de presa mondena

Exclusiv! Irina Nicolae: “Daca ai atitudine poti arata minunat si intr-un sac”

In aceasta seara, la “D-Paparazzi”, Irina Nicolae vorbeste despre stilul ei vestimentar si marturiseste ca nu imbraca ceva doar pentru ca este la moda. Autoarea seriei de carti “In Tara lui Dovlecel” declara atitudinea este mult mai importanta decat hainele pe care le porti, iar daca atitudinea este potrivita atunci o femeie poate arata minunat chiar si intr-un sac….

Irina Nicolae s-a intors in tara in urma cu cateva saptamani cu prilejul lansarii aplicatiei pe IPad a cartii “In Tara lui Dovlecel”, iar o echipa a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D a insotit-o pe Irina la o sesiune de shopping intr-un concept-store din Bucuresti.

“Vara aceasta sunt in trend culorile tari. Se poarta bleumarin, galben sau verde, insa eu imi cumpar doar ce imi vine bine. Nu arunc banii aiurea. Suntem intr-o criza financiara chiar si noi artistii, insa cand imi place ceva cu adevarat atunci cumpar. Recunosc ca de la pantofi nu ma prea pot abtine”, declara Irina Nicolae.

“Nu mi-am pus niciodata pene doar pentru ca asa se poarta si nici nu am purtat tinte ca sa fiu ca Marilyn Manson. In general port doar ce-mi vine bine. Eu sunt mai idealista si prefer sa cred ca omul face haina. Daca ai ceva de spus si ai atitudinea portivita poti arata bine chiar si intr-un sac”, continua Irina Nicolae.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>